--> Біля Володимира викинули 30 туш свиней | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля Володимира викинули 30 туш свиней

0
-1
Біля Володимира викинули 30 туш свиней
Поблизу Володимира-Волинського, на полях фільтрації цукрового заводу, виявили три туші мертвих свиней і понад 20 поросят.

Про це розповів міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, під час брифінгу 19-го березня, пише Буг.

Керівник міста повідомив журналістам, що помітили туші тварин ще 18-го березня. Тоді звернулися у відповідні інстанції, і зараз працює ветеринарна служба, яка має встановити причину загибелі свиней.

“При в’їзді у місто виявлено трупи близько 30 свиней. Я не підберу слів, це десь в когось біда сталася, і людина їх вивезла. Приблизно ми вже знаємо хто, і ми приймемо, думаю, жорстокі міри. Це не поодинокий випадок. Бачать, що в місті все вивозять, то десь підвезти, підкласти свиню нам. Два попередні рази вивозили трупи тварин в район міського сміттєзвалища”, – прокоментував міський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні