У Луцьку ловили порушників правил паркування

3
-2
У Луцьку ловили порушників правил паркування
У Луцьку вкотре ловили водіїв, які порушили правила паркування, залишаючи свої авто у заборонених місцях. 18 березня порушників спіймали на вулицях Конякіна, 14, Федорова, 1, Глушець, Кравчука, на проспекті Соборності та Волі, 7.

Про це повідомляє прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Інспектори відділу «Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцька склали адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП на власників автортранспортних засобів, що залишили свої машини на тротуарах, пішохідних доріжках та на зелених зонах.

Порушення виявленні на вулицях Конякіна, 14, Федорова, 1, Глушець, Кравчука, а також на проспекті Соборності, Волі, 7.

Водіям, які порушують правила благоустрою нагадують, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів –
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, напередодні, 17 березня інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцька оштрафували 22 водіїв за неправильне паркування.

Порушників оштрафували та опублікували фото їхніх авто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На львівську 61,та 63 коли навідаєтеся?
Відповісти
-! Вам вернеться!
Відповісти
дотримуйтеся ПДР і ніхто не стукатиме
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні