У броварні «Карабас Барабас» – вигідний понеділок*

0
-6
У броварні «Карабас Барабас» – вигідний понеділок*
Вже більше п’яти років у броварні «Карабас Барабас» варять смачне авторське пиво. Для того, аби усі гості могли спробувати різні сорти та насолодитися улюбленими напоями у понеділок діє спеціальна пропозиція.

Щотижня броварня «Карабас Барабас» тішить своїх відвідувачів цікавими пропозиціями. Так, у понеділок одне з видів пива можна замовити за півціни. Цього тижня на акції світле. Тож усі гості, які завітають з 18 до 22 години мають нагоду посмакувати улюблений напій за вигідною ціною.

До слова, в броварні щомісяця презентують нове пиво. Так, п’ять позицій у меню залишаються незмінні, а шосте — лімітований напій. Зараз останній шанс скуштувати темний статут «Хмільний Ірландець». Тож лучан та гостей міста запрошують на вигідний понеділок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні