У Ковелі вимагають звільнити водія-хама

0
2
У Ковелі вимагають звільнити водія-хама
У Ковелі просять звільнити водія міської маршрутки, який ображає пасажирів.

Про це стало відомо під час зустрічі підприємців-перевізників Ковеля з представниками міської влади, повідомляє КовельPost.

До перевізників звернувся представник громадської організації «Побратими України», атовець Вадим Жучко, який розповів, що згаданий водій нещодавно образив учасника АТО, який, будучи у військовій формі, показав посвідчення, аби скористатися безкоштовним проїздом. У відповідь почув принизливі для бійця слова.

І хоч Вадим Жучко не назвав прізвище водія та номер автобуса, присутній у залі перевізник одразу здогадався, про кого йде мова. Адже скарги на його поведінку та зневажливе ставлення до пасажирів отримував неодноразово. І щоразу намагався «перевиховати» нечемного працівника.

У відповідь директор ПП «Ковельтрансавто» Леонід Дмитрук повідомив, що й так є великі проблеми з кадрами. Кваліфіковані водії не хочуть працювати на міських маршрутах, а шукають більш прибуткову роботу.

У цьому його підтримали й інші перевізники, у яких також бракує працівників.

Крім того, згаданий водій є хорошим фахівцем, проблема лише – з особистими якостями.

Перевізник пообіцяв вкотре провести виховну роботу з нечемним водієм, щоб поки не звільняти його з роботи, бо замінити наразі немає ким. Якщо пасажири й далі скаржитимуться на поведінку водія, тоді, каже, розглянуть питання щодо його звільнення. А поки обмежаться попередженням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні