Стан погіршується з кожним днем: просять допомогти важкохворій волинянці

1
-2
Стан погіршується з кожним днем: просять допомогти важкохворій волинянці
Бібліотекарці з села Залізниця Любешівського району Зоряні Черевко терміново потрібна допомога.

Про це написала Олена Набойчик у "Фейсбуці".

За словами дописувачки, жінці поставили невтішний діагноз: низькодиференційована аденокарцинома тіла і переддвір'я пілоруса шлунка з вростанням в поперечно-ободову кишку Т4 Nx M1 G3, ст. IV, кл. гр. IV. Канцероматоз очеревини малого тазу та купола діафрагми. Асцит. Двобічний гідронефроз 2 ст. НЦД.

"Маючи лише 35 років, вже втратила сестру та маму. А зараз страшна хвороба спіткала і саму жінку. Давайте всі разом допоможемо в лікуванні Зоряни. Стан жінки з кожним днем ​​погіршується, біль посилюється в рази. Жінці довелося звернутися до закордонних лікарів, які спробували допомогти, проте хвороба важка. Наразі жінка повернулася в рідну Україну", - пише пані Олена.

"Відмовтеся сьогодні від чашки кави. Переведіть ці кошти на порятунок ще одного життя. Дякую наперед за вашу небайдужість, за численні репости, поради. Дякую за кожну гривню, яка прийде на рахунок. Світ не без добрих людей, і я в цьому переконана! Нехай Бог вам всім віддячить за доброту та підтримку сторицею", - додає жінка.

Реквізити для допомоги: номер карти ПриватБанку: 4149497872747086 Черевко Ігор Олександрович (чоловік).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Послав- скільки мав. Уздоров її, Господи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні