--> Вперше за чотири роки після 15 операцій боєць з Волині став на ноги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вперше за чотири роки після 15 операцій боєць з Волині став на ноги

0
1
Вперше за чотири роки після 15 операцій боєць з Волині став на ноги
Військовослужбовець, який переніс 15 операцій, після важкої травми в АТО нарешті став на ноги.

Про це повідомила волонтерка Наталія Попова на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Нашому Сергію Михальчуку з с.Годомичі Маневицького району лікарі зняли нарешті усі залізяки з пораненої ноги! Вперше за 4 роки Сергій став на 2 ноги! Знову вчиться ходити! Удачі тобі, наш Герою!", – написала волонтерка.

Нагадаємо, Сергій Михальчук із села Годомичі Маневицького району. У березні 2015 року під час виконання бойового завдання він разом з побратимом підірвався на розтяжці біля Кримського, що на Луганщині. Вибухом Сергієві тяжко скалічило ногу і руку.

Першу допомогу надали у Кримському, потім доправили у Харківський військовий шпиталь, де на ногу встановили апарат Ілізарова. У травні 2015 року у Київському центральному клінічному шпиталі зламану кістку зафіксували пластиною. Сергій переніс на той час сім операцій на нозі, однак через рік після хірургічних втручань кістки так і не зрослись.

З листопада 2016 року Сергій Михальчук став учасником проекту «Біотех-реабілітація поранених» в столичній клініці, де лікувався довгих дев’ять місяців. Переніс ще чотири операції. За цей час медики, зокрема, виростили частину кістки. Лікування та операції зі знижкою у 40 % обійшлися у 491 121 грн.

Аби воїну повернутися до повноцінного життя, йому зробили уже 15 операцію, після якої він нарешті став на ноги.

Теги: волинь, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні