Футболіста, якого звинувачують у тому, що викинув дівчину з вікна, уже судили за її побиття

3
4
Футболіста, якого звинувачують у тому, що викинув дівчину з вікна, уже судили за її побиття
Футболіста Дмитра Задерецького, якого звинувачують у тому, що викинув свою дівчину з вікна, уже судили за її побиття.

Рішенням від 8 жовтня 2018 року Луцький міськрайонний суд визнав, що він побив співмешканку.

Події, за які судили футболіста, трапилися 24 квітня 2017 року. А вже через півмісяця - 7 травня - жінка випала із вікна.

Нагадаємо, Ірину Савчук направили до реанімації у дуже важкому стані. Після падіння з вікна 9 поверху у неї було зламане плече, бедро, переломи ребер і тазу. Відразу після поступлення в реанімацію жінка перенесла операцію з видалення селезінки.


Що саме трапилося, жінка довгий період не пам'ятала. Проте нещодавно оприлюднила відео, де розповідає, що пригадала усі події. За її словами, з вікна її виштовхнув саме Дмитро Задерецький.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанка, яка два роки тому випала з 9-го поверху, нарешті пригадала події трагедії

З'ясувалося, що це - не єдиний випадок насилля з боку Задерецького.

Кількому днями раніше він також побив жінку, за що отримав вирок суду.

"Обвинувачений 24.04.2017 близько 19.20 год., перебуваючи в квартирі потерпілої, під час словесного конфлікту з нею, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, умисно наніс останній декілька ударів долонею руки по обличчю в ділянку лівого ока. В подальшому, продовжуючи свої протиправні дії, штовхнув потерпілу об шафу, а потім, взявши за волосся, наніс ще декілька ударів долонею руки по обличчю", - йдеться у матеріалах справи.

Дмитро Задерецький у суді визнав свою вину і запевнив суд, що розкаявся. Разом із своїм адвокатом просив закрити кримінальне провадження через "дієве каяття".

Проте суд не задовольнив таке прохання і визнав Дмитра Задерецького винним. Щоправда, призначив покарання у вигляді лише 150 годин громадських робіт та штрафу - 13 тисяч гривень.

Наразі у суді розглядається апеляційна скарга обинуваченого.



Довідково. Дмитро Задерецький (нар. 3 серпня 1994, Чернігів) — український футболіст, півзахисник житомирського «Полісся». Із 2012 до 2015 року грав за ФК «Волинь». У грудні 2017 року перейшов до «Полісся».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть з одного цього рукоприкладання можна судити, що ці люди однакові, як курячі яйця. Два кирзові порвані чоботи - лівий і правий.
Відповісти
Підарок мене вдарь
Відповісти
Напиши дам номер чмо риже
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні