Продали квартиру, щоб врятувати важкохвору доньку: історія семикласниці з Луцька

2
3
Продали квартиру, щоб врятувати важкохвору доньку: історія семикласниці з Луцька
Задля порятунку важкохворої доньки родина Яценюків продали квартиру, а тепер не мають, куди привезти дитину, якій ось-ось зроблять операцію.

Про це йдеться на сайті місцевих петицій.

Лучанин пише, що минулоріч подружжя Яценюків, задля порятунку важкохворої доньки, продали квартиру. Ангеліні Яценюк, в якої діагностували судинну мальформацію, невдовзі зроблять операцію, однак привезти дитину в тимчасове житло родина не може через непристосовані для життя умови.

"Вони продали свою квартиру в Луцьку та взяли на себе багато кредитних забов'язань, задля спасіння своєї доньки", – йдеться на сайті.

Ангеліна Яценюк навчається у сьомому класі луцького НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського».

"Вже цього місяця, дитину мають прооперувати, але при позитивних прогнозах, її по факту привезуть після операції в стару, непристосовану до елементарних умов хатину без зручностей на околиці міста, в яку переїхала сім'я після продажу квартири", – пише лучанин.

"Думаю, що громада не буде проти, як замість декількох клумб, чи ста метрів бруківки, в цієї сім'ї з'явиться затишна нова оселя", – додає автор петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди продають квартиру ,щоб врятувати життя і всі мовчать .... а тим часом злосним боржникам за компослуги забирають квартири ,і всі верещать про несправедливість.... КОМУНАЛЬНИК БОРЖНИК Є ЗЛОДІЄМ.
Відповісти
Громада буде не проти коли врятують ще одне чи не одне життя . А не квартиру куплять ви що там подуріли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні