У Польщі відбудеться акція «Вихідні за півціни»

1
4
У Польщі відбудеться акція «Вихідні за півціни»
З п’ятниці по неділю в Польщі відбудеться акція “Вихідні за півціни”. В рамках акції – музеї, театри, готелі та ресторани за зниженими цінами.

Про це повідомляє "Vsetut".

Вперше подібну акцію поляки провели у 2016 році - тоді нею скористалось 60 тисяч осіб. Минулого року акція залучила вже понад 165 тисяч туристів.

Традиційно акцію “Вихідні за півціни” в Польщі проводять двічі на рік – в березні та жовтні. Таким чином в сусідній країні намагаються розширити туристичний сезон.

Акція полягає в тому, що протягом усіх вихідних усі заклади, які долучаються, пропонують відвідувачам та туристам свої послуги за півціни. Зокрема, це готелі, кафе та ресторани, музеї, театри, екскурсії тощо.

Організатори повідомили, що цієї весни в акції братимуть участь 894 закладів Польщі. Найбільше пропозицій стосується проживання (37%), екскурсій (19%) та гастрономії (13%).

Подивитися, які саме заклади та в яких куточках Польщі беруть цьогоріч участь в акції “Вихідні за півціни” можна на інтерактивній карті Weekend za pół ceny.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗА ГОТЕЛІ НЕПРАВДА !!!! СПРОБУВАЛИ ЗАБРОНЮВАТИ ЦІНИ НЕЗМІННІ !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні