У Луцьку на дитину напали бродячі собаки. ФОТО

4
-2
У Луцьку на дитину напали бродячі собаки. ФОТО
У Луцьку на дитину напала зграя бродячих собак.

Про один з таких випадіків у "Фейсбуці" написала Анна Левандовська, передає інформаційне агентство "ВолиньPost".

У вівторок, 12 березня, жінка поверталась зі своїми дітьми з дитячого садка, аж раптом на її старшого сина накинулась ціла зграя собак.

"Нападають собаки! Район Відродження, Січова, Теремно. Зграя з 8 собак. Вкусили мою дитину 12.03. Ми йшли з садочка до дому. Старший син йшов на крок попереду, я з меншим на руках позаду. Гавкнула одна і всі з кущів кинулись до дитини, одна цапнула.

Бачила їх поодиниці на районі, ніколи не нападали. Відразу від вакцинації відмовились, але лікар сьогодні рекомендував вакцинуватись.

Сьогодні зранку бачили сусіди, як жінка відбивалася від собак сумкою. Постійно бігають за велосипедистами. Я розумію, що собаки не винні, а винні люди, які їх викидають на вулицю, але СКІЛЬКИ ТРЕБА ЩЕ ПОКУСАНИХ ДІТЕЙ, ЩОБ ВЛАДА ЯКОСЬ ВИРІШУВАЛА ПИТАННЯ ПРО БЕЗПРИТУЛЬНИХ НА ВУЛИЦЯХ МІСТА!", - обурюється лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зоозахисники де ви, чи пора цих собак відстрелювати
Відповісти
Можливо і пора, але хай і тебе пристрілять: місто Луцьк небагато втратить, а можливо і виграє.
Відповісти
Сказ не боітеся, що відмовилися від вакцинаціі?
Відповісти
Сабачкі - хароші, а люди - бякі бєцяні. І сабачкі не кусаються, а просто хатять паіграться, панятна? Такі, здається, аргументи у зоозахисників? Як зловлять догхантера за одного отруєного пса - то готові «вишку» чоловікові дати, а проблеми не помічають, бо «сабачкі - хароші, а люди - бякі». Напевно потрібно просто завалити поліцію заявами про собачі зграї, і після якоїсь критичної маси заяв міськвиконком щось почне робити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні