--> Вінничанку, яка знімала порно з п'ятирічним сином, заарештували на два місяці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вінничанку, яка знімала порно з п'ятирічним сином, заарештували на два місяці

0
3
Вінничанку, яка знімала порно з п'ятирічним сином, заарештували на два місяці
Вартість одного ролика з участю дитини становила від 1,5 до 3 тисяч гривень.

Відносно 26-річної вінничанки, яка виготовляла та збувала порнографічні матеріали з власним п'ятирічним сином, судом застосовано запобіжний захід в вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Раніше до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що невстановлена особа в мережі інтернет пропонувала користувачам придбати фотознімки з ознаками дитячої порнографії за участю малолітнього хлопчика.

Слідством було встановлено особу злочинниці. Нею виявилася 26-річна мешканка Вінницької області, яка використовувала під час зйомок свого п'ятирічного сина.

Вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 301 КК України (виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних творів, зображень, що місять дитячу порнографію) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Одночасно суд призначив альтернативу у вигляді застави у сумі 115 тис. гривень.

Раніше у поліції міста Києва розповіли, що мати хлопчика була порноакторкою.

"Розуміючи, що на дитячій порнографії зможе заробити значно більше, вона вирішила використати для створення порно власного сина. На той момент хлопчику було всього два роки. Вартість одного такого ролика становила від 1,5 до 3 тисяч гривень", - зазначили у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні