П'яний чоловік на очах у дітей побив жінку і викинув з 12-го поверху собаку. ФОТО

0
-6
П'яний чоловік на очах у дітей побив жінку і викинув з 12-го поверху собаку. ФОТО
У Києві п'яний чоловік побив побив дружину на очах у дітей і викинув з вікна 12-го поверху собаку.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у середу, 13 березня, близько 22:30 на лінію 102 надійшов виклик від жінки про те, що її чоловік прийшов додому у стані алкосп'яніння.

Як виявилося, до того як зайти додому, чоловік на парковці напав на сусідку, погрожував їй фізичною розправою та сказав, що спалить її автівку через те, що вона припаркувалася на його місці.

"Вдома продовжив свої напади агресії, але вони вже буди спрямовані на дружину - почав лупцювати жінку (на очах двох дітей, 10 та 5 років). Коли жінка відбивалася від п'яного агресора - подряпала йому ніс, що ще більше розлютило п'яничку. Тоді, "голова сімейства" на очах у дітей викинув з вікна 12-го поверху собаку, який майже відразу загинув", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік неодноразово погрожував співробітникам поліції звільненням, прикриваючись впливовими зв’язками із депутатами.

Зі слів жінки, вона і раніше ставала жертвою сімейного насилля, однак, всі її заяви до правоохоронців Оболонського району ніяких результатів не дали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні