Велосипедиста у Луцьку збив адвокат ймовірного вбивці Литкіної, – ЗМІ

3
0
Велосипедиста у Луцьку збив адвокат ймовірного вбивці Литкіної, – ЗМІ
У Луцьку шукають свідків ДТП, внаслідок якої велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, аварія трапилася у п'ятницю, 1 березня, на вулиці Словацького. Велосипедист, 21-річний житель Луцька, виконуючи поворот ліворуч, зіткнувся із автомобілем Vollkswagen Pasat.

За попередніми даними, за кермом автомобіля перебував захисник ймовірного вбивці неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної.

Унаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до відділення травматології міської лікарні.

Справу намагаються звести нанівець та залишити водія легкового автомобіля, який збив велосипедиста, без покарання, повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на власне джерело.

За інформацією агентства 39-річний луцький адвокат відмовляється від того, що в момент ДТП був за кермом автомобіля.

Також відомо, що відеозапис з камери спостереження кафе, яке знаходиться поруч з місцем пригоди, зник після того, як опинився в розпорядженні поліцейських.

Лучан, які були свідками ДТП, просять відгукнутися та надати будь-яку інформацію, що може стати корисною слідству, зателефонувавши на номери +380984069060 та +380679767020
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
здуріти!
Відповісти
АдвоКАТА і ментів розстріляти, подонки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні