На Волині 4 учасникам ЗНО відмовили в реєстрації

0
-3
На Волині 4 учасникам ЗНО відмовили в реєстрації
У Волинській області 4 учасникам зовнішнього незалежного оцінювання відмовили у реєстрації на основну сесію.

Про це стало відомо у середу, 13 березня, під час прес-конференції центру ЗНО та моніторингу досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Нагадаємо, з 5 лютого до 25 березня 2019 року триватиме реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року.

Заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник зауважив, що така кількість відмов із 7490 надрукованих сертифікатів не є критичною. Та розповів, які основні помилки роблять учасники під час формування пакету документів.

«Не завжди учасники подають повний пакет документів. Вони можуть забути подати реєстраційну картку, копію ID-картки, можуть забути вклеїти фотографію в реєстраційну картку», – поінформував та додав, навіть якщо пакет документів буде зібраний і правильно оформлений, але на заяві не буде підпису учасника, то її вважатимуть не дійсною.

Проте Андрій Миляник наголосив, що тим, кому прийшла відмова, можуть виправити помилки та заново відправити документи до 18 березня – останнього дня реєстрації на основну сесію ЗНО. Також до 25 березня учасники можуть внести зміни в реєстраційні дані: змінити предмет або редагувати помилки в імені тощо.

До слова, в Україні на 13 березня 2019 року у реєстрації відмовили 592 учасникам та анулювали 214 сертифікатів.

Довідково:

Для проходження реєстрації ЗНО-2019 необхідно підготувати:

• копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові);
• дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см.
• за необхідності інші документи:
• медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЗНО № 086-3/о – для осіб з особливими потребами;
• документ про зміну прізвища, імені, по батькові - для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних;
• копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації - для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою.
Для учасників які не складають ДПА у формі ЗНО до комплекту документів додати:
• копію атестата про загальну середню освіту (для випускників минулих років), або довідку з місця навчання (для студентів (учнів) коледжів, технікумів, училищ, які складатимуть ЗНО-2019 лише для вступу до закладів вищої освіти).
Теги: волинь, зно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні