У районі на Волині вісім сіл не мають транспортного зв'язку

0
10
У районі на Волині вісім сіл не мають транспортного зв'язку
В Іваничівському районі відсутні декілька внутрішньорайонних маршрутів.

Про це повідомляють на сайті РДА.

Однією із проблем в організації перевезень пасажирів на внутрішньорайонних маршрутах є відсутність в районі автотранспортних підприємств та власників транспортних засобів із ліцензіями на перевезення пасажирів.

Із автостанції смт Іваничі у всі напрямки району проходять за день 51 маршт, які обслуговують 9 перевізників, в тому числі 2 – автотранспортні підприємства.

Аналізуючи стан транспортного обслуговування населення району слід відмітити, що населення в основному забезпечене транспортним обслуговуванням на 86 відсотків.

Не забезпечено транспортне обслуговування населених пунктів: Луковичі, Бужковичі, Орищі, Лугове, Стара Лішня, Грибовиця, Самоволя, Грушів.

Голова райдержадміністрації не одноразово в управлінні транспорту та інфраструктури облдержадміністрації піднімала питання щодо задоволення жителів Луковичівської сільської ради транспортним сполученням.

Можливо після проведення ремонту дороги Маркостав-Бужковичі-Луковичі-Орищі на що передбачено 640 тис.грн. із державного бюджету відновиться маршрут.

Не здійснюється рейс Ниви Губинські – Нововолинськ (перевізник ПрАТ «Горохівське АТП 10764») зі слів директора підприємства на даний час проводиться ремонт транспортного засобу та через 10 днів буде відновлено маршрут.

Із-за поломки автобуса був тимчасово відсутній ранковий рейс в маршруті Нововолинськ - Завидів, в даний час маршрут здійснюється (перевізник Подлєвський Ю.І.).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні