Пошматоване собаками тіло, або Як жінка розводить людей на гроші

3
2
Пошматоване собаками тіло, або Як жінка розводить людей на гроші
Зоозахисники стверджують, що жінка, яка шокувала соціальні мережі історією та фотографіями про те, як її ледь не розірвала зграя безпритульних собак, – аферистка.

Про діяльність та афери жінки розповіли на сайті «Save animals».

Нагадаємо, жителька Дніпра на своїй сторінці у Фейсбуці розмістила пост, у якому стверджує, що на неї напала зграя безпритульних собак. До тексту жінка прикріпила фотографії її нібито покусаного псами тіла.

«Я покусана вся з плечей до п’ят, а права рука з переломом. Я лежала горілиць і закривала обличчя і голову від їхніх зубів – так постраждали мої руки. На правій – перелом, а ліва суцільно набрякла і посинілі від зубів цих тварюк», – пише потерпіла.

Як інформують на сайті, авторка посту – мешканка міста Дніпро. Вона вже довгий час промишляє численними аферами зі збору грошей у небайдужих громадян, нібито на лікування раку, гепатиту. Черговим способом викликати жалість в людей стала версія про напад зграї безпритульних собак.

Свіченска Олена Петрівна – психолог-практик, сімейний терапевт, фахівець-практик по роботі з втратами і важкими травмами. У реквізитах своєї сторінки у «Фейсбуці» вказала місце роботи: Центр психологічного комфорту (м. Дніпро). Сімейний стан – розлучена.



Якщо зайти на сторінку Олени, то можна побачити в її стрічці нескінченні пости про збір коштів на лікування то однієї, то іншої нової хвороби або травми.

І варто зауважити, що всі пости написані виключно в хорошому акторському стилі – жалісливі і повні відчаю, але при цьому жодної зайвої фрази, що виражає некеровані емоції людини, яка важко хворіє. Усі реквізити банківських карт для збору грошей акуратно розписані. У Олени навіть вистачило часу на створення ось таких милих і жалісливих колажів в Фотошопі.



Ось тут подружка Свіченскої пише, що Оленці на лікування гепатиту потрібно зібрати 73,500 грн! Цікаво, звідки такі суми на лікування такої досить поширеної і виліковної хвороби?

Пацієнта з підозрою на таке захворювання чекає маса аналізів і додаткових обстежень. Серед них:
загальний огляд пацієнта;
аналіз крові на біохімію;
аналіз на антитіла до вірусу;
загальний аналіз крові;

ПІДСУМОК: вартість лікування гепатиту в Україні варіюється увід 10 до 20 тисяч гривень в залежності від клініки. Так звідки ж Олені знадобилося аж 73,500 гривень? За такі гроші можна операцію на серці зробити, не те щоб вилікувати вірус гепатиту. Ну або Олена все ж на квартиру в Києві збирає?



Збирала Олена також гроші на лікування свого зламаного хребта.
А ще в Олени Свіченскої раптом проявився отосклероз. До слова, у психології є чудові пости та їх багато на тему, як управляти людьми. Варто тільки уважно вивчити подібні матеріали, і ви зберете гроші не тільки на лікування гепатиту, а й на купівлю власного острова в океані.



На своїй сторінці в «Фейсбуці» Олена пише:



Далі, після тексту слід кілька фотографій Олени з травмами невідомого характеру, але явно не з собачими покусами, які описала вона: «собаки оточили мене і напали, просто вчепилися і почали рвати моє тіло.» Тобто, за змістом того, що відбувалося, на тілі Олени повинні бути рвані рани різного характеру (великі, дрібні і т.д). Так, як собак було близько десятка, розміри у них різні і стилі нападу теж. Значить і рани повинні бути різнотипні – рвані, проколоті іклами, дрібні і великі, у вигляді подряпин від дрібних зубів. На фото ми бачимо рани швидше невідомого характеру, але якщо навіть допустити, що це покуси собаками, то на тілі Олени рани одноманітного характеру і розміру, тобто які могла нанести тільки одна собака.



І ще одна цікава особливість – на момент «терзання Олениного тіла собаками», тобто 2 березня, в Дніпрі була мінусова температура. На фото, якщо придивитися, укуси видно навіть на нижній частині щиколотки. Питання: що Олена робила в мінусову погоду на вулиці у в'єтнамках або літніх відкритих туфлях? Адже навіть якщо це були кросівки/черевики і вже тим-більше, чоботи, укусу в цьому місці просто бути не могло.



Далі, про собак і собачі укуси
Ми, звичайно, не заперечуємо, що собаки бувають агресивні і навіть кусаються, а іноді нападають на людей зграями. Але на це є ряд дуже певних причин:

Собаку, частіше бійцівської або охоронної породи, неправильно виховали, не подавили вчасно агресію по відношенню до людей;
Собака хвора на сказ або перенесла важку травму;
Собаку тримають на ланцюгу, б'ють і не годують тижнями. Чужу людину, що наблизилася до неї, вона запросто може покусати;
Собака, яка вирощена і вихована виключно для цькування на людину - дуже небезпечна;
Охоронна собака захищає свого господаря, якщо на нього вчинено напад або акт агресії з боку іншої людини;
Охоронні зграї собак, які охороняють склади, військові об'єкти, великі будівництва, приватні вілли - дійсно дуже небезпечні, якщо на їх територію зайде чужа людина.

Ці всі пункти ніяк не поширюються на звичайних бродячих собак, які навпаки прагнуть підійти до будь-якого перехожого і попросити їжі.
Далі, ми наводимо приклади фотографій різного ступеня собачих покусів, з яких жоден не схожий на фото, виставлені Оленою Свіченскою.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую за статтю.
Відповісти
в Луцьку також є особи, чиї діти ніби покусані безпритульними тваринами.
Відповісти
То що це разводілово це факт, але аналіз крові в Луцьку в державній обласній лікарні коштує 330 грн, томографія від 1500 до 3500 це з мого батька особисто брали, операція в інституті Шалімова моїй мамі обійшлася в 100000 грн і це ще перед тим був Луцьк, приходять і кажуть ми не можемо жити за одну зарплату, а машини перед лікарнею стоять ,як під верховною радою, все повністю платно і ціни такі що прозріти можна, виписують препарати якими ніхто не користується в Європі, наприклад виписали хіміотерапію Гемзар, мама каже поїдь в Польщу привези може дешевше буде, приїжджаю в аптеку і кажу можна купити Гемзар а мені каже простий продавець , в вас що в Україні зовсім подуріли ним вже давно не користуються, але лікар в Луцьку продає від себе. Слідуючи ситуація чому не приписують хворим на рак пластир Транстек або Дюрогезик, а виписують трамадол? Для багатих цей пластир купити можна за ціною 200 доларів, при тому що в Польщі він коштує до 70 злотих для іноземців, а для поляків 11 злотих, кому треба можу пачку з ціною вислати, і ще одне моя мама померг після операції через пів року
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні