--> У Луцьку хлопці причепили на авто патрульних секс-іграшку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хлопці причепили на авто патрульних секс-іграшку. ФОТО

3
2
У Луцьку хлопці причепили на авто патрульних секс-іграшку. ФОТО
У Луцьку молодики приліпили на авто патрульних гумовий виріб, схожий на чоловічий статевий орган.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Так, у понеділок, 11 березня група молодих чоловіків вирішила розважитись у Луцьку в неординарний спосіб: хлопці бігали містом та чіпляли на скло транспортних засобів гумовий виріб, схожий на чоловічий статевий орган. При цьому дехто з них фіксував реакції людей на відео. Повідомлення про хуліганські дії надходили на службу 102 кілька разів.

І через певний час вони трапились на очі патрульним, а саме, вирішили «пожартувати» і зі службовим автомобілем. Один з інспекторів затримав особу, яка приліпила виріб на транспортний засіб. Інших чотирьох «спільників» також затримали.

У відділку поліції встановили, що головному порушнику – 21 рік, він уже мав проблеми з законом. Наразі йому загрожує кримінальна відповідальність за хуліганські дії (відкрито провадження за ст. 296 ККУ).

"З іншими хлопцями, серед яких були й неповнолітні, проведено посилену профілактичну бесіду, окрему порозмовляли з батьками. Також їм рекомендували пройти огляд у лікарів-спеціалістів відповідного профілю, аби уникнути різноманітних відхилень в подальшому житті", – інформують у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- без юмору ця країна не існуватиме
Відповісти
Як зможу, так перекладу :)
Хлопці в Луцьку десь гуляли,
Виріб гумовий знайшли,
Цілий день вони ним грались,
Ще й на пари не пішли.
Відповісти
Когось із поліцейських з дому вигнали...пральну машину на роботу забрав)).Або трошки підробляють у вільний час(пральня у копа)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні