MARUV заявила, що на Євробаченні підтримуватиме російського співака

1
-12
MARUV заявила, що на Євробаченні підтримуватиме російського співака
Переможниця українського нацвідбору на Євробачення-2019 Maruv, яка відмовилася представляти Україну, розповіла за кого вболіватиме на конкурсі.

У прямому ефірі в Instagram знаменитість заявила, що планує подивитися номери всіх учасників музичного змагання, однак підтримує представника Росії Сергія Лазарєва, пише УНІАН.

"Буду підтримувати всіх. Не знаю, треба дивитися на номер, виступи. Зрозуміло, через мого доброго ставлення до Сергійка, і нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", - сказала виконавиця.

Maruv заявила, що більше не має наміру брати участь у нацвідборі на "Євробачення" і вважає, що цей конкурс вже застарів і неактуальний.

"Ні, не піду. Все, досить. Я побувала на відборах на все життя. спасибі за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. З темою конкурсу треба зав'язувати. Це вже пережила себе", - констатувала співачка.

За словами Maruv, зараз вона знаходиться в Україні, але на початку квітня їде в Росію, оскільки там у неї заплановані масштабні гастролі і сольний концерт у Москві. Всеукраїнський тур вона пообіцяла організувати в кінці літа або на початку осені.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось вона і показала справжнє "я"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні