--> Підгорілий сніданок у луцькому ліцеї – поодинока неприємність, – директор спортклубу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підгорілий сніданок у луцькому ліцеї – поодинока неприємність, – директор спортклубу

0
3
Підгорілий сніданок у луцькому ліцеї – поодинока неприємність, – директор спортклубу
В кінці лютого Луцьк облетіла неприємна звістка про те, що в правознавчому ліцеї, що на Дубнівській, дітей погано годують. Зокрема, у ЗМІ опублікували фото підгорілої булочки на сніданок.

Резонансна новина привернула увагу багатьох лучан. Люди висловлювали подивованість з побаченого, мовляв, невже у шкільній їдальні можуть так погано годувати дітей?

Нагадаємо, про те, що у ліцеї Луцької міської ради дітей годують підгорілими бутербродами написала та опублікувала фото у "Фейсбуці" Тетяна Ярмолюк.

Ситуація привернула увагу спортивному клубу «Воїн».

Нам не байдужа доля ліцею, оскільки у ньому навчається та проживає аж п’ятеро його спортсменів: Іван та Юрій Пасичі, Іван Поремчук, Денис Михальчук та Олександр Шевчик, які родом із Любешівського та Маневицького районів, – йдеться у повідомленні на сторінці "Воїна" у "Фейсбуці".

«Ми часто навідуємось в ліцей, цікавимося у директора Анатолія Дудича успішністю наших вихованців, адже ми несемо відповідальність перед батьками, які довірили своїх хлопців нам.

Тож коли у «Воїні» дізналися про те, чим годують ліцеїстів, керівництво клубу не могло стояти осторонь цієї резонансної новини.

«Щоб перевірити, чим харчують дітей насправді, ми двічі без попередження приїздили на обід в ліцей», - каже директор спортивного клубу «Воїн» Дмитро Василенко.

За його словами, жодних підгорілих булочок чи страв на столі не було помічено. Та й вихованці «Воїна» кажуть, що не пригадують, аби їх частували чимось неїстівним.

Першого разу на обід ліцеїстам подавали суп та рис з ковбасою, іншого дня – суп та гречку з ковбасою.

«Анатолій Дудич – хороший директор, який турбується про дітей, які навчаються у правознавчому ліцеї.

Тому припускаємо, що та підгоріла булочка була одиничною неприємністю, яка трапляється у кожної господині на кухні», - переконаний Дмитро Василенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні