Чому в Луцьку на будівництві впав кран

1
-3
Чому в Луцьку на будівництві впав кран
Будівельний кран, що впав у Луцьку на будівництві житлового комплексу на вулиці Привокзальній, у понеділок, 11 березня – був у процесі встановлення, тому не витримав сили вітру. Він ще не працював.

Про це у коментарі "Волинь24" розповів директор ТзОВ "Дрім Таун" Микола Дуда.

Нагадаємо, у Луцьку, 11 березня, на будівництві житлового комплексу Dream Town впав кран.

"Сильний вітер був, тому так сталось. Ви ж бачили, що дерева повалилися, адже були сильні пориви. Це сталося у процесі встановлення крану. Він ще не працював. Його тільки встановлювали, і під дією сили вітру він упав. Наразі усе нормально. Дякувати Богу ніхто не постраждав. А з краном усе буде добре", – розповів Микола Дуда.

Як зазначив Дуда, усі норми монтажу були дотримані. За його словами, організації, з якими у них укладені договори, мають відповідні ліцензії на такі роботи.

"Усі норми були дотримані. Не враховано було лише того, що будуть настільки сильні пориви вітру. Організації, з якими ми працюємо – професіонали. На будівництві буде усе добре, а недоліки будуть усунуті", – запевнив директор ТзОВ "Дрім Таун".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які дибіли в вітер встановлюють кран?))) ну тепер купуйте новий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні