Суд не каратиме лучанина, який розповсюджував між родичами колишньої сімейне порно

0
-1
Суд не каратиме лучанина, який розповсюджував між родичами колишньої сімейне порно
На Львівщині суд звільнив від покарання лучанина, який надсилав екс-дружині сімейні порноролики.

Про це пповідомляє "Zaxid.net".

Нагадаємо, на Львівщині судили 31-річного лучанина, який розповсюджував родичам своєї колишньої дружини відеопродукцію порнографічного характеру.

Миколаївський районний суд Львівської області звільнив від відповідальності 31-річного лучанина, який надсилав своїй колишній дружині, її сім'ї, подрузі та новому партнеру інтимні відео.

Звинуваченому у розповсюдженні порнографії та порушенні недоторканості приватного життя чоловіку замість кількарічного ув'язнення призначили півтора роки умовно.

Із судових матеріалів випливає, що влітку 2016 року чоловік за згодою дружини записав п'ятихвилинне сімейне порно. Через деякий час після цього пара розлучилася і весною 2018 року чоловік почав надсилати колишній дружині, її матері, братам, подрузі та новому чоловіку у "Вайбер" фрагменти з цього відео.

На суді він пояснив, що таким чином хотів помститись екс-дружині за розлучення.

Однак жінка розповіла, що насправді він ще восени 2017 року почав шантажувати її цими відео, вимагаючи повернути все спільно нажите майно.

Після того, як вона повернула все, що потрібно було, чоловік деякий час не виходив на зв'язок, але вже у квітні 2018 року написав, що все одно розповсюдить це відео.

Після того він і справді почав систематично розсилати сімейне порно сім'ї екс-дружини.

Коли ж правоохоронці почали розслідування цієї справи, то він повністю визнав свою вину і пішов на угоду з прокурором, що дозволило відбутися доволі незначним покаранням – всього півтора роки умовно замість більш, як трирічного ув'язнення.

Окрім цього він має ще також відшкодувати 20 тис. грн витрат на залучення експертів для аналізу домашнього відео.

Судячи з судових документів, жінка не подавала позову про виплату моральної компенсації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні