--> На Волині п'яний чоловік побив патрульного | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п'яний чоловік побив патрульного

0
0
На Волині п'яний чоловік побив патрульного
У Ковелі патрульні поліцейські виявили 46-річного місцевого мешканця, який був п’яніний і порушував громадський порядок.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

На зауваження поліцейських припинити протиправні дії не реагував. Його доставили до лікарні для освідування, де він спричинив патрульному поліцейському тілесні ушкодження. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 342 Кримінального кодексу України.

Подія трапилися учора, 10 березня, після опівночі. Ковельчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у приймальному відділенні Центральної районної лікарні вдарив поліцейського в обличчя.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків). Санкція статті передбачає штраф до 3,4 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні