Померла 19-річна переможниця конкурсу краси

0
5
Померла 19-річна переможниця конкурсу краси
Раптово померла переможниця конкурсу Мiss Teenager Universe-2017 із Нідерландів 19-річна Лотте ван дер Зеє.

Трагедія сталась у середу, 6 березня. Однак у ЗМІ довідались про смерть Лотти ван дер Зеє тільки за 2 дні. Родичі моделі спершу не хотіли привертати увагу до свого горя та провести дівчину в останню путь без розголосу, - пише gazeta.ua.

"Наша перлина пішла від нас в середу, 6 березня, о 22:47. Улюбленої Лотти більше немає з нами. Наші серця розбиті", – написали у мережі батьки моделі.

Переможниця конкурсу краси Мiss Teenager Universe-2017 напередодні свого 20-річчя поїхала на відпочинок в Австрію. У мережі дівчини опублікували одне з останніх її фото з Вестендорфа. Там безтурботна красуня позувала на фоні засніжених гір, вбрана у червоний комбінезон та шапку.

Раптово після гірськолижного курорту дівчина відчула себе погано, після чого в неї стався серцевий напад.

За словами батьків Лотти ван дер Зеє, за ніч до трагедії вона разом зі своїми друзями повернулась "радісною і без будь-яких скарг на самопочуття". Проте вже на сніданок вона не прийшла. Батьки знайшли модель без свідомості у її кімнаті. Переможниці конкурсу краси надали екстрену медичну допомогу та направили до найближчого шпиталю. Понад тиждень медики боролись за життя 19-річної дівчини.

Однак після штучної коми у Лотти ван дер Зеє поступово відмовили всі органи, тому батьки прийняли складне рішення та відключили дівчину від апаратів штучного життєзабзпечення.
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні