У одній з військових частин на Волині половина особового складу - жінки

4
-2
У одній з військових частин на Волині половина особового складу - жінки
Чоловіки військової частини А1547, що на Ковельщині, привітали своїх колег жінок зі святом.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбуці.

"У переддень Міжнародного жіночого дня жінки-військовослужбовці військової частини А1547, що знаходиться на території Поворської об’єднаної територіальної громади, приймали вітання з чудовим весняним святом від своїх колег-чоловіків та представників районної і місцевої влади", - йдеться у дописі.

"Зараз у військовій частині А1547служать 50 відсотків особового складу саме жінок. То ж нині українки нарівні з чоловіками беруть безпосередню участь, як у розбудові нової армії, так і в її осучасненні, освоюють військові професії і специфічний функціонал там, де ще донедавна було важко уявити жінок. Тепер жінок залучують до виконання ширшого кола військових завдань і бойових дій. Вони отримали рівний доступ до військової кар’єри — водночас з однаковим із чоловіками обсягом відповідальності під час виконання обов’язків військової служби", - повідомляє Ковельська райдержадміністрація.

Вітаючи представниць прекрасної статі із святом весни та краси, голова райдержадміністрації Віктор Козак побажав їм жіночого щастя, щоденної радості, успіхів у нелегкій професії та за будь яких обставин завжди залишатись ніжною, тендітною, красивою жінкою, а також безхмарного мирного неба, натхнення і любові.

За вагомий особистий внесок у реалізацію програм соціально-економічного розвитку Ковельщини, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня були вручені подяки голови райдержадміністрації та голови районної ради старшому механіку відділення засекреченого зв’язку вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення військової частини А1547, старшому солдату Збройних Сил України Наталії Пальчук, діловоду групи секретного документального забезпечення військової частини А1547, працівнику Збройних Сил України Надії Туревич.

Від командування військової частини підлеглих привітав зі святом командир військової частини підполковник Олександр Балтян. Він подякував їм за сумлінне виконання службових обов'язків, зразкову дисципліну, наполегливу та самовіддану працю та вручив грамоти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони є скрізь – ці «захисниці» Вітчизни. Битком набите міністерство оборони, у військових частинах не менше молодих блядюжок з великими зірками на погонах. Чи не приваблює їх туди стабільне військово-бюджетне фінансування секс-послуг, зарплата, в майбутньому -непогана пенсія?.. Це вам не на трасі стояти в очікуванні далекобійника і не на рівненській заправці з надією: «забере хтось сьогодні, чи не забере?..». Бачив потасканих шлюх під маскою «законотвориць» в ВР і в Уряді, і виникло додаткове запитання про проблеми в оподаткуванні від непрофільних доходів і інших преференцій, які отримуються в робочий час, прямо на робочому місці з допомогою передка… Все на місці – і до ворожки не ходить.
Відповісти
Саме так. Совєтізм. Хоча, в нашій дивізії, їх багато не було. З таким "войском" навоюєш. Це ж не верховна зрада, чи ще якась херня, де можуть гратися у демократію, гендерну рівність і решту непотрібства. Їм там нічого робити.
Відповісти
! А ті НЕадекватки, яким по кайфу нюхати смердоття ніг, піт, та ін., замість щоб ростити дітей, це реально НЕпотріб! Бо якби такі плодили, то таких же НЕдалеких!
Відповісти
Ще треба призвати луцьких гендерниць Мирославу і Крапку. І Оксану Ярош. Ця любому сєпару хребта зламає. Нехай жопою штовхають танки на Сході. А то пиздіти гаразд, а на ділі - нуль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні