У Луцьку можна поставити на облік свого домашнього улюбленця

2
2
У Луцьку можна поставити на облік свого домашнього улюбленця
З 2013 року у Луцьку діє обов’язкова реєстрація всіх домашніх тварин міста і впровадження програми ідентифікації жетонами з QR-кодом.

Про це йдеться у матеріалі видання "ВолиньUA".

У такий спосіб Луцька міська рада прагне раз і назавжди вирішити проблему безпритульних тварин та швидкого повернення загублених улюбленців їхнім господарям. Уже рік такий сервіс доступний у Центрі надання адміністративних послуг.

Утім, більшість лучан досі не обізнані в цьому питанні і не поспішають ставити своїх домашніх тварин на загальноміський облік. Попри те, що внесення в загальноміську базу хоч і вимагає щомісячної сплати скромного «собачого тарифу», надає власнику тварини багато безперечних переваг.

Щонайменше, це допоможе швидко відшукати власника зниклої тварини за допомогою жетона з QR-кодом. У ЦНАП наголошують - реєстрація безкоштовна, а от за жетон доведеться платити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В термине " сплати скромного «собачого тарифу» " слово -скромного- тоже забыли поставить "в лапки"ю Ведь надо же по всякой мелочи соскребать с людей ну хоть немножечко, ведь онное - совсем мелочи по сравнению с коммунальными услугами.
Відповісти
А що від того якщо всі зареєструють своїх собак "безпритульні" песики зникнуть з вулиць міста?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні