У Бердянській виправній колонії зґвалтували ув'язненого військового

4
6
У Бердянській виправній колонії зґвалтували ув'язненого військового
У Бердянській виправній колонії №77 зґвалтували ув'язненого.

Про це повідомляє Бердянськ 24.

У Бердянській колонії утримують людей, які вперше скоїли кримінальні злочини незначної і середньої тяжкості. За словами голови ГО "Майдан – Громадський контроль" Віктора Колбанцева, 24-річного хлопця, який повернувся з АТО, зґвалтували за вказівкою когось із адміністрації установи.

"Він зловив у зоні ООС сепаратиста, доставив у поліцію, а в підсумку йому дали три роки в'язниці. Боєць напередодні суду від країни отримав орден "За мужність". Наразі якби не лікарі, то ми б у живих хлопця не побачили. У нього жахливий психічний стан. Він хотів кілька разів покінчити життя самогубством. Зараз він навіть маму свою на ім'я та по батькові називає", – зауважив він.

Ситуацію зі зґвалтуванням у колонії обговорювали в парламентському комітеті з питань забезпечення правоохоронної діяльності. На засіданні, окрім Колбанцева, за словами журналістів, виступав голова правління ВГО "Легіон Правди" Андрій Ляшенко. Активіст зауважив, що в колонії відбувають покарання багато бійців АТО, які дуже занепокоєні ситуацією зі своїм побратимом.

"У Маріупольському суді засудили вже близько 5000 бійців, які виконували наказ. Я знаю, що є вказівка від керівництва пенітенціарної служби, щоб АТОшників узагалі не чіпали, але в 77-й колонії навіть на це плюють", – розповів він.
Теги: в'язниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З восьмим березня, героi!
Відповісти
ти ди*іл
Відповісти
то яке покарання для тюремної верхівки, догана?
Відповісти
Бо саджають їх сепари.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні