На Волині зловили палія сухої трави. ФОТО

2
3
На Волині зловили палія сухої трави. ФОТО
Неподалік від райцентру Любомль виявили 64-річного чоловіка, який палив суху траву.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Подія трапилася 1 березня. Співробітники Любомльського відділу поліції спільно із представниками районної організації українського товариства мисливців та рибалок під час профілактичного відпрацювання щодо забезпечення охорони тваринного та рослинного світу на території Любомльської ОТГ, виявили пожежу сухої трави на відстані 500 метрів від райцентру Любомль.

При наближенні до місця займання правоохоронці виявили чоловіка, який перебував неподалік від ділянки займання. Поліцейські встановили, що протиправні дії скоїв 64-річний мешканець районного центру. Спільними зусиллями пожежу було локалізовано.

Правопорушника доставили до відділу поліції, де працівники Державної екологічної інспекції склали на нього адміністративні матеріали за порушення вимог ст. 77-1 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (самовільне випалювання рослинності або її залишків). Тепер за протиправні дії чоловіку загрожує від 170 до 340 грн. штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
людині потрібне сіно для худоби що робити
Відповісти
Регулярно викошувати діляни (можна 2 рази на рік), а не палити траву і нищити все живе. До речі, колись так і робили на Поліссі, а зараз сіножаті запущені і заросли верболозом та іншою грубою рослинністю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні