У Луцьку покарали жінку, яка палила сміття. ФОТО

2
1
У Луцьку покарали жінку, яка палила сміття. ФОТО
У Луцьку на вулиці Львівській палила сміття.

Про це повідомляють на сторінці муніципальної варти Луцька у Фейсбуці.

Інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявила жінку, яка розвела багаття на прибудинковій території. Таким чином вона вирішила утилізувати сухе гілля, яке назгрібала, господарюючи на городі.

Однак розводити багаття на території нашого міста заборонено. Такі дії трактуюються, як порушення Правил благоустрою міста Луцька, за що жінка понесе адміністративну відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото злочинця зловили, правила порушила,на тій же львівській біля гастроному теж правила паркування пачками порушують ,і хоч би одного оштрафували! Чому одних штрафують а інших ні,звідки таки подвійний підхід до порушників ПБМ?!
Відповісти
Це є приватна власність чи ви це забули
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні