У Словаччині розкрадають покинуті українцями євробляхи

0
5
У Словаччині розкрадають покинуті українцями євробляхи
У словацькому селі Убля розкрадають залишені українцями євробляхи.

У населеному пункті наразі знаходиться близько трьохста автомобілей, які громадяни України не змогли завезти на батьківщину через новий митний закон. Про це повідомляє Мукачево.net.

Залишені машини створюють величезні проблеми мешканцям села, адже ними заставлені усі вільні ділянки. Проблему спробували вирішити навіть на урядовому рівні, проте безрезультатно.

Однак, віднедавна невідомі почали розбирати залишені автомобілі - від коліс до дзеркал заднього виду. Більше того, деякі машини просто крадуть, після чого українські власники звертаються в поліцію.

"Зараз в селі Убля зафіксовані дві крадіжки автомобілів, що належать громадянам України", - зазначила прес-секретар поліції Яна Лігдаянова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні