--> У Харкові раптово помер малолітній живодер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Харкові раптово помер малолітній живодер

5
4
У Харкові раптово помер малолітній живодер
У Харкові раптово помер неповнолітній фігурант кримінальної справи про знущання над тваринами.

Стало відомо про смерть від наркотиків 14-річного харків’янина Іллі Ковальського, який раніше опинився в центрі скандалу через жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомляє NewsRoom, посилаючись на джерело в поліції.

Так, торік у липні в соціальній мережі Instagram опублікували відео, на якому підліток підгодовує голубів. Коли один птах підходить досить близько, хлопець підіймає над ним ногу – і з силою різко наступає на пташку. Відповідне відео можна переглянути тут. Після цього запис обривається, тому сказати, чи вижив голуб, неможливо.

У підписі до відео йдеться: «П…да типу. Поламався». Після інциденту в мерії повідомили, що із 13-річним хлопчиком працюватиме психолог. За даними видання, ініціали малолітнього шкуродера і номер школи, де той навчався, збігаються із прізвищем і місцем навчання підлітка, який у суботу помер від передозування наркотиками на вулиці Харківських дивізій.

Відомо, що його 15-річного друга у важкому стані госпіталізували до міської лікарні № 2, пізніше перевели в обласну медустанову. Слідчі поліції відкрили за фактом трагедії кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здох сучара, туди йому дорога.
Відповісти
Карма.
Відповісти
А чому ніхто не шкодує? Можливо його собачка в дитинстві покусала, або голуб неодноразово срав на голову? Як так, що нікому не жалко? Де придуркі, які розказують, що всіх собак-котів треба знищити? Збирайтесь на поминки до друга по розвитку.
Відповісти
Тип поломался
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні