У Луцьку відкрили виставку картин молодих художниць. ФОТО

0
2
У Луцьку відкрили виставку картин молодих художниць. ФОТО
У рамках проекту «Крок на шляху мистецтва» у арт-кафе «Стоп-кадр» у Луцьку відкрилася виставка картин.

Це твори учнів та випускників Луцької художньої школи «Крилатий вітер» з пленеру у болгарському місті Балчик, - повідомляє Таблоїд Волині.

Семеро молодих художниць: Богдана Кучеровська, Світлана Юхимюк, Христина Максименко, Ольга Смага, Анна Шишута, Алевтина Мельничук та Олена Антоновська представили свої теплі і гарні роботи, які передають настрій сонячної Болгарії.

Керуючий партнер Музею сучасного українського мистецтва Корсаків Леся Корсак привітала учасниць з приємною подією в їхньому житті, відзначивши, що проект «Крок на шляху мистецтва» – це не лишень експозиція, а ціла лабораторія, де представлені роботи споглядають, обговорюють, радять. Це платформа для спілкування мистецьких поколінь.

Привітала учасниць виставки, а також їхніх викладачів та батьків, друзів і директора Луцького художнього музею Зоя Навроцька, наголосивши, що цей проект є прекрасним поштовхом для розвитку подальшої мистецької кар’єри кожної з учасниць.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні