Відомий продюсер звинуватив Сергія Притулу у скандалі з «Євробаченням»

1
-4
Відомий продюсер звинуватив Сергія Притулу у скандалі з «Євробаченням»
Відомий продюсер Юрій Фальоса звинуватив шоумена Сергія Притулу у зриві Нацвідбору на «Євробачення». За його словами ситуацію, що склалася для "MARUV" спровокував саме ведучий Нацвідбору-2019 – Сергій Притула.

Про це він заявив в ефірі каналу "NewsOne", - передає "0352".

На думку Фальоси, причиною скандалу на Євробаченні стала невихованість тернопільського шоумена.

"Мабуть йому там хтось у вухо говорив, що потрібно ставити якісь питання. Якщо ж він сам це зробив, значить він покидьок і негідник, тому що він образив дівчат, образив жінок. Йому потрібно вибачитися", — вважає екс-продюсер Ані Лорак.

Фальоса також зазначив, що такі скандали є частиною передвиборчого процесу, а точніше "експерименту" над людьми.

"Я взагалі-то на це з іншого боку дивлюся, з точки зору репетиції перед виборами. Якщо у свій час у нас в країні Ані Лорак відсторонили від Євробачення після виборів, на ейфорії ось цій національній, то зараз відбувається ось що: "хлопці, ви з'їли, все що ми за п'ять років робили, давайте подивимося перед виборами, як ви і це з'їсте". Ось і це з'їли, розумієте?" – зазначив Фальоса.

На звинувачення Сергій Притула поки не відреагував.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що саме він не погоджуюсь, прото його рівень ведення відбору був на рівні сільського клубу. Дужу дурні і не доречні жарти. Одній співачці сказав, що їй треба змінити перукаря, іншому хлопцю, якого побили у метро сказав, що якщо він ходить по місту так як прийшов виступати, тобто у халаті, то зрозуміло чого його побили. Це не рівень ведучого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні