У Луцьку, в день весни і жінок, виступить учасник «Голосу країни 6»*

0
1
У Луцьку, в день весни і жінок, виступить учасник «Голосу країни 6»*
У броварні «Карабас Барабас» підготували романтичний вечір для жінок. Так, 8 березня для гостей виступить гурт Terry Band Cover Show з акустичною програмою.

Весни з нетерпінням чекають усі, та найбільше ця тепла пора асоціюється з жінками, адже це чи не найгарніша пора, коли навколо усе розквітає.

З нагоди дня краси й жіночності у броварні «Карабас Барабас» організовують вечірку за участю львівського гурту Terry Band. До Луцька вони приїдуть з акустичною програмою.
Вокал Романа Миляна, учасника шоу «Голос країни 6» підкорив тисячі глядачів України. Тож послухати романтичні кавери у його виконанні наживо варто усім.

Окрім того, у програмі цікаві конкурси та подарунки від «Карабаса Барабаса». Традиційно до свята зварили й смачне, крафтове пиво.

Початок вечірки о 22 годині. До речі, до 23:00 вхід для дівчат — вільний.

Столики можна забронювати за телефоном: 066 600 400 2.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні