У Луцьку мітингують проти вакцинації. ФОТО

15
-6
У Луцьку мітингують проти вакцинації. ФОТО
У Луцьку проходить акція на захист прав дітей, яких не допустили до навчання через відсутність щеплень.

Захід, організований громадською організацією «Вакцинація: Вільний Вибір», стартував в 11.00 4 березня, пише інформаційне агентсво ВолиньPost.

Активісти вважають, що дітям без щеплень необґрунтовано забороняють відвідувати навчальні заклади, таким чином порушуючи Конституцію і законон "Про освіту", а також норми Конвенції про права дитини та Загальної декларації прав людини».

Одна з ініціаторок акції, мама двох дітей Олена Кремінь розповіла: «Ми вважаємо, що рішення про недопущення здорових дітей до навчання є неконнституційним і порушує права дітей. Так само, як і оприлюднення списків невакцинованих детей. Мої діти 2 тижні не ходили до школи, після моєї заяви до директора продовжили навчання». Також жінка розповідає, що після такого інциденту старшого сила, який навчався в 6 класі, перевели на так зване «домашнє навчання».

Активісти, до того ж, адресують звернення із певними вимогами голові ОДА Олександру Савченку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для початку, запитайте тих, що туди прийшли чи вакциновані вони чи ні.
Я думаю що 90% так.
І з того треба зробити висновок, яке буде майбутнє дітей які не отримують вакцини від різних інфекцій
і до якого віку вони доживуть і як.
Відповісти
Наші дідусі і бабусі прожили вже по 80-90 років, а мами і тати 50-55 і помирають. То от питання бабусі тоді точно не вакцинувались ну а батьки 100% отримували вакцину і не запис про неї а саме вакцину.... які тут висновки напрошуються...
Відповісти
Поцікавтесь яка дитяча смертність була в роки дитинства ваших бабусь та дідусів. Можливо трохи задумаєтесь.
Відповісти
А як щодо породистих собак? Їх усіх вакцинують, бо інакше це будуть звичайні дворняги без документів і можуть хворіти на різні болячки. На жодні змагання вони не потраплять і взагалі поза законом.
Діти не гірші від собак і їх здоров'я набагато важливіше.
Відповісти
А за породисту собаку гроші плачено, от і вакцинують!!!
Відповісти
Люди - це люди. Не прирівнюйте людей до тварин, зокрема до собак! Не коректно.
Відповісти
під міськрадою позують перед камерамм
Відповісти
Один не щепленний буде наражати на небезпеку десятки інших? Дивіться, а то як щеплені вийдуть, то вам мало місця буде! МОН порушує пишите - то до МОНа і звертайтесь!!!
Відповісти
https://varta1.com.ua/shhe-odna-zhertva-koru-na-lvivshhyni-vid-uskladnen-pomerla-zhinka-foto/
від ускладнень померла жінка "Всі були щеплені. Бо почали розповідати, які страшні наслідки від кору можуть бути. Ми боялися — провакцинували і дітей, і себе..."
Відповісти
!)- ахаХА!)
Відповісти
Досить терпіти порушення законів та виконувати злочинні накази! Ці батьки тому й вийшли на мітинг, бо мають здоровий глузд і знають права дітей, свої
права та обов'язкии та краще за вас знають, що потрібне їх дітям! Зробили щеплення, бо в школу не пустили чи садочок? Зробили щеплення, бо вам робили? Мовчите, бо в радянському союзі мовчали? То мовчіть і зараз, неуки!
Відповісти
А європейці вакцинуються, чи там також совєти були????
Відповісти
Неуки ті, хто відмовляється від вакцінації.
Відповісти
Неук якраз ви. Почитайте історію - здивуєтесь яка висока смертність була колись.
Відповісти
Підтримую мітинг! Небайдужі батьки заради захисту прав і свобод своїх дітей вийшли на мітинг. Ніхто не має жодного законного чи морального права змушувати, чинити тиск на дітей, які не отримали профілактичних щеплень. Вакцинація в Україні добровільна і кожен має право вибору. Будь ласка, поважайте думку інших.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні