Помер відомий український актор, який зіграв у «Роксолані» та «Чорній раді»

0
-5
Помер відомий український актор, який зіграв у «Роксолані» та «Чорній раді»
Помер народний артист України, актор Сергій Романюк.

Життя артиста обірвалося 3 березня в Івано-Франківську. Акторові, відомому за фільмами "Роксолана" та "Іван Сила", було 66 років, - пише 24 канал.

Точна причина смерті Романюка не відома, проте відомо, що артист боровся з тривалою хворобою. Сусіди розповідають, що акторові було важко ходити, тож він пересувався із ціпком.

Свої співчуття у зв’язку зі смертю Романюка висловив міський голова Івано-франківська Руслан Марцінків.

Що відомо про Сергія Романюка?

Народився 21 липня 1953 року в Кривому Розі, дитинство пройшло у Новограді-Волинському. Закінчив Студію Національного українського драматичного театру імені Івана Франка. З 1972 року Романюк був актором Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка.

Актор зіграв понад 100 ролей у театрі і кіно, знявся у понад 40 фільмах та серіалах, серед яких: "Роксолана" (виконав роль священика), "Чорна Рада", "День народження буржуя 2", "Мамай", "Повернення Мухтара 2", "Іван Сила" (виконав роль Івана Сила у старості).

Романюк також зіграв роль Митрополита Андрея Шептицького у фільмі "Владика Андрей". А ще актор знявся у кліпі гурту "ВІА Гра" на пісню "Биология".

Останній фільм, у якому знімався Романюк, – "Толока" – вийшов на екрани у 2018 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні