В Італії схопили одного з найрозшукуваніших мафіозі

1
2
В Італії схопили одного з найрозшукуваніших мафіозі
Поліція заарештувала боса італійського мафіозного угруповання "Каморри" Марко Ді Лауро.

Після більш ніж 14 років полювання за мафіозі італійська влада заарештували Ді Лауро в суботу, - пише Європейська правда.

Ді Лауро схопили в квартирі на півдні Неаполя – в операції брали участь 150 офіцерів поліції. Коли Ді Лауро знайшли, він сидів зі своїми двома котами і їв пасту. Опору не чинив. За повідомленнями ЗМІ, він тільки висловив занепокоєння долею своїх котів.

Італійські ЗМІ повідомили, що арешт був пов'язаний з убивством, яке сталося раніше в суботу, та яке скоїла пов’язана з Ді Лауро людина.

Прем'єр-міністр Джузеппе Конте у Twitter подякував поліції за затримання "супервтікача". Міністр внутрішніх справ Маттео Сальвіні також привітав правоохоронців з "дуже важливою місією".

За даними МВС, Ді Лауро був одним з чотирьох найбільш розшукуваних злочинців в Італії. Він вважається другою найбільш небезпечною людиною в Італії після боса сицилійської мафії Маттео Мессіни Денаро.

У 2004 році він уникнув затримання під час масового поліцейського рейду. Ді Лауро вважають відповідальним як мінімум за чотири вбивства.

Щонайменше 130 осіб було вбито в результаті жорстокої боротьби за владу, коли клан Амато-Пагано відокремився від клану Ді Лауро в 2004 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-v-polshe-semejnym-param-s-detmi.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні