З 1 квітня військовим планують підвищити доплати

0
6
З 1 квітня військовим планують підвищити доплати
Міністр оборони Степан Полторак підписав указ про збільшення доплат військовим на передовій.

Про це повідомляє "УНІАН".

"За рішенням президента України підписав наказ щодо підвищення доплат до грошового забезпечення військовослужбовцям ЗС України, які знаходяться у районі ООС. Виплати будуть відбуватися з першого квітня 2019 року", - повідомив міністр оборони.

Зазначається, що військовослужбовці, які несуть службу на першій лінії зіткнення, будуть отримувати доплату додатково 2000 гривень, і загальна сума буде становити 12000; на другій лінії зіткнення до доплати додається 1 000 гривень, загальна сума 5 500 гривень.

Окрім цього, буде підвищено грошове забезпечення військовослужбовцям ВМС ЗС України, які виконують бойові завдання та знаходяться у акваторії Азовського моря: вони отримуватимуть доплату 5500 гривень, а під час виходу на бойові чергування - 12 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні