Назвали професії, які будуть затребувані в майбутньому

0
7
Назвали професії, які будуть затребувані в майбутньому
Експерти прогнозують, що в майбутньому найбільш затребуваними професіями будуть агрокібернетики, сіті-фермери, проектувальники та оператори роботів, а також дизайнери віртуальної реальності та спеціалісти ІТ-сфери.

Про це УНН повідомили в Центральному апараті Державної служби зайнятості у відповідь на інформаційний запит.

”За прогнозами спеціалістів, найближчим часом затребувані будуть інженери з відновлення довкілля, агрокібернетики, сіті-фермери, селекціонери, гідропоніки, біохіміки, урбаністи-екологи, спеціалісти ІТ-сфери, нано-лікарі, генетики, дизайнери віртуальної реальності, фінансові аналітики, антикризові менеджери, бізнес-тренери, проектувальники та оператори роботів, оператори безпілотних апаратів, сервісні інженери з робототехніки”, - йдеться у повідомленні.

Водночас експерти прогнозують зростання попиту на фрілансерство (програмістів, дизайнерів, аналітиків, коректорів, художників, фотографів, копірайтерів, журналістів, адміністраторів соцмереж, онлайн-консультантів, інтерв’юерів, саll-менеджерів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні