У Луцьку водії маршруток відмовляються возити дітей-пільговиків

3
-1
У Луцьку водії маршруток відмовляються возити дітей-пільговиків
У Луцьку розглянуть можливість запровадження єдиного зразка учнівського квитка для проїзду в маршрутках.

Про це йдеться у протоколі наради управління транспорту та зв’язку та перевізників, - передає ВолиньPost.

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа повідомив, що в управління транспорту та зв'язку надходять скарги пасажирів про відмову у проїзді дітям при пред'явлені учнівського квитка. Тому попросив перевізників провести з водіями автобусів інструктажі щодо пільгового проїзду дітей.

Окрім того, "транспортне" управління звернеться до управління освіти щодо можливості запровадження єдиного зразка учнівського квитка для школярів Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Електронний квиток, і ШТРАФИ за вимкнений GPS,невиданий квитокЮ недотримання графіку більш як на 5 хвилин, за втечу з маршруту чи взагалі невихід, тахограф в кожну маршрутку і штрафи за ВСІ превищення швидкості - ось що пора ТЕРМІНОВО запроваджувати в місті. А не закривати маршрути і створювати проблеми лучанам! І поліції варто активізуватися - поставити в місцях "перегонів" камери, і нещадно штрафувати за зустрічку.
Але декому в міськраді цікавіше на відкатах від "своїх" бариг жити, розчищаючи місто від незручних їм маршрутів, і плюючи на думку громади.
Відповісти
Хтось скаже, що на таких умовах перевізники відмовляться їздити - НА ЗДОРОВ'Я! Хай валять з міста ті, хто не може робити свою роботу якісно - це, в першу чергу, забезпечить комфорт і БЕЗПЕКУ людей. Не можеш працювати нормально в умовах міських перевезень - вперед, на міжміські і приміські рейси, з автостанції вже не вийде їздити не за графіком, вмить виховають.
Відповісти
Гарно написав Луцьк. Де є можливість: тролейбуси. Кого не влаштовує, коліном під зад. Знайдуться інші, а ні , тоді муніципальний транспорт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні