На дрібний ямковий ремонт волинських доріг витратять понад 19 мільйонів

0
-3
На дрібний ямковий ремонт волинських доріг витратять понад 19 мільйонів
У кількох районах Волині запланували дрібний ямковий ремонт доріг.

Послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення в Локачинському, Камінь-Каширському та Горохівському районах обійдуться в 19,250616 млн грн, пише ІА Волинські новини.

Відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro оголосив департамент регіонального розвитку житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27–30 березня. Аукціони мають розпочатися 2–6 травня.

Так, вартість дрібного ремонту доріг у Локачинському районі оцінили в 4,991777 млн грн, у Камінь-Каширському районі – 6,762487 млн грн, у Горохівському районі – 7,496353 млн грн.

Дрібний ремонт включатиме профілювання та покращених ґрунтових і щебеневих доріг, планування узбіч, улаштування вирівнюючих шарів із щебенево-піщаної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару тощо.

Відповідні послуги надаватимуться до 31 грудня 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні