Відомі волиняни розповіли про своїх котиків. ФОТО

0
3
Відомі волиняни розповіли про своїх котиків. ФОТО
Традиційно у перший день весни відзначають Всесвітній день котів.

Інтернет-видання «Волинь24» підготувало підбірку улюблених пухнастиків відомих волинян.

Свою непосиду Джулі волинська журналістка Олена Лівіцька придбала як подарунок на день народження доньки. Та справжнім сюрпризом киця стала для чоловіка.
Зі слів Олени Лівіцької, чоловік жартуючи казав, що вижене кота з хати разом з нею. Але не вигнав, ба більше щоранку першим її годує.
Журналістка поділилася, як їй живеться з котом: «Рве тюлі, лазить по шафі, будить нас о 6-й ранку, їсть мої навушники, скидає диктофона зі стола і зустрічає з роботи». Та все ж підсумувала, що кіт – це класно.


Волинська фотокореспондентка Ірина Кабанова жартуючи зізнається, що ніхто вдома не уявляє свого життя без сіренького чуда. Ім’я пухнастій киці дав її батько: ніжне Кнопочка.
Спокійною кицею фотографка назвати її не може. «Вона любить будити в 5 ранку, плигати на ноги, коли проходиш повз, скидати губку у ванні, бо так просто їй прикольно, ганяти через всю квартиру і збивати все на шляху», – розповіла Ірина.


До імені домашньої улюблениці родина волинських журналістів Яворських підійшла з креативністю. Три роки у квартирі живе киця Мишка. Людмила Яворська пояснила, що маленька киця вже дуже їй була схожа на мишку. «До неї у мене був пухнастий кіт і хвіст у нього був як у білки, а у Мишки тоненький і вона не муркала, а пищала», – поділилася розслідувачка. Чоловік Костянтин Яворський буває часто свариться з Мишкою, коли та вилазить на стіл, але, коли ніхто не бачить, любить її підгодовувати з тарілки.


Керівниця регіонального прес-офісу у Волинській області у ПриватБанк Влада Жорняк розповіла, що має турботливого котика Пундика, який не дає поласувати солодощами. «Хороший кіт – той, який слідкує, щоб хазяйка не зловживала солодощами, і конфісковує цукерки», – поділилася керівниця. Як розповіла Влада Жорняк, раніше вона мріяла про заміський будинок та багато лабрадорів, але зараз у неї Пундик.


Рижий котик волинської журналістки Наталії Хвесик належить їй «наполовину». Познайомилася вона з ним, коли з’їхалася з подругою, яка зняла його з вишні і принесла додому. Пухнастик відкликається на Кіт або на Рижий. Журналістка розповіла, що любить називати Рижого котичком, котеням чи котякою вредною.
«Рижулю знають усі сусіди, бо це дуже харизматичний котяка. Вночі він тусить на вулиці і в під’їзді, заважає курити дядечкам і верещить під дверима, якщо находився і змерз. А коли в нього розбірки з котами, то малеча завжди вболіває за Рижого», – розповіла Наталка.


Чорнявий улюбленець волинської журналістки Дар'ї Окружко радує господарку ось уже майже 2 роки. Ім’я кошеня отримало на честь британського актора Бенедикта Кембербетча. «Бєня дуже лагідний, він завжди буде сидіти на ручках, ніжитись. Кожного ранку він приходить до нас на ліжко і ми з ним говоримо. Хоча коли йому щось не подобається може показати свій характер, а коли чогось боїться, то ховається у ванну», – поділилася Дар'я.


Волинська журналістка Віта Сахнік зізналася, що завжди хотіла чорних котів, бо вони для неї еталон котячої краси. Але за іронією долі має двох майже чистобілих забіяк, які можуть за п'ять хвилин і почубитися і полюбитися.
«Деколи б’ються так, що шерсть летить на всі боки, а за секунду після – вилизують один одного. І хоч з ними буває важко, бо далеко не завжди дадуть поспати, а інколи зранку знаходжу на підлозі розбитий вазонний горщик, всю кухню в землі і самих котів вже не білих, а сірих», – розповіла Віта. Але визнає, що коти - це хороший антидеприсант.



За матеріалами з відкритих джерел
Фото із соціальних мереж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні