--> Придушили руку дверима і зламали ногу: школярку жорстоко побили однокласниці. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Придушили руку дверима і зламали ногу: школярку жорстоко побили однокласниці. ВІДЕО

0
5
Придушили руку дверима і зламали ногу: школярку жорстоко побили однокласниці. ВІДЕО
На Херсонщині у школі через розбірки з однолітками п'ятикласницю госпіталізували з переломом ноги.

Її побили начебто на уроці. Педагоги ж у своєю чергою запевняють, то був нещасний випадок, пише сайт "24".

Одинадцятирічна Ольга вже тиждень у лікарні. Рентген показав, що травма серйозна.

"Вони на мене сказали: "Ах, ти зараза" і почали мене бити. А після того я на ногу вже не могла стати", – пригадала постраждала дівчина.

Завідувач відділення травматології Голопристанської районної лікарні В'ячеслав Смирнов сказав, що в дівчини тріщина великої гомілкової кістки.

Мати Олі запевняє, що доньку однокласники ображають не вперше. Якось їй дверима придавили руку.

"Претензії до педагогів є. Куди вони дивляться, яка поведінка в школі, яка поведінка в класі? Ми відправляємо дітей туди вчитись. О 8:00 виходять здорові діти, нормальні діти, а потім приходять, як не рука вивихнута, то вже на цей раз гіпс. Що далі буде?" – обурюється мама потерпілої Тетяна Арестова.

У школі вже провели розслідування і склали акт про нещасний випадок. Що цікаво, саму постраждалу дівчинку ніхто не опитував.

Софія, одна з двох однокласниць, яких Ольга називає своїми кривдницями, не приховує, що перед уроком фізкультури була сварка. Однак свою провину в ній заперечує. Матір Софії передала невеличку суму на лікування Олі, але пояснила, що булінгу не було.

Мати ж травмованої школярки звернулася до поліції. Якщо факт цькування учениці доведуть, директорку школи і батьків винних можуть оштрафувати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні