За дошкільнят без «луцької прописки» буде платити сільрада

0
8
За дошкільнят без «луцької прописки» буде платити сільрада
У четвер, 28 лютого, відбулося чергове судове засідання у справі про оплату за харчування дошкільнят без «луцької прописки», які відвідують міські дитсадки.

Поки справу розглядають у суді, деякі об’єднані громади, що розташовані поблизу обласного центру, готуються сплачувати за перебування «своїх» дітей у дитсадках Луцька. Серед таких – Гіркополонківська, - повідомляє Суспільне.

Зі слів заступника Гркополонівського сільського голови Андрія Мороза, луцькі дитсадки відвідує 74 дитини з їхньої громади, у тому числі і його син. 33 з них не користуються жодними пільгами, їхні батьки у Луцьку не працюють, а відтак не мають знижки на харчування. Платити за цих дітей планує сільська рада.

На території Гіркополонківської громади є чотири дитсадки, у двох з них є вільні місця. Та через погане транспортне сполучення родинам, що мешкають у селі Полонка, зручніше возити дітей до Луцька. Побудувати дитячий садок у Полонці для сільської ради наразі не під силу.

Більше дивіться у сюжеті Суспільного.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні