Противники вакцинації мітингуватимуть у Луцьку

4
2
Противники вакцинації мітингуватимуть  у Луцьку
Лучани візьмуть участь у Всеукраїнській акції-мітингу на захист прав дітей на освіту, на захист свободи вибору в лікуванні та профілактиці захворювань.

Про це у "Фейсбуці" повідомила Олена Кремінь.

Організовує акцію громадська організація «Вакцинація: Вільний Вибір».

Активісти хочуть звернути увагу влади на ситуацію з відмовами у прийнятті/відстороненням від навчального процесу дітей, які не мають щеплень.

«Представниками адміністрацій учбових закладів та медпрацівниками даються необгрунтовані заборони на відвідування навчальних закладів тих дітей, які не мають одної чи декількох проф. щеплень.

Ми, батьки, відстоюємо законне право наших дітей на навчання, прописане Конституцією ст.53 і Законом про освіту ст.3., Конвенцією про права дитини та Загальною декларацією прав людини», - йдеться у повідомленні.

Акція відбудеться 4 березня біля Луцької міської ради в 11:00 годині та о 12.00 біля Волинської облдерадміністрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю що правильно що відсторонюють. Вакцинація має бути вільною у тому випадку коли я хвороба не перетворилась на епідемію. У моїй родині наразі четверо дорослих хворі на кір, а підцепили його скоріше за все від власних дітей які вакциновані і не хворі але десь з одягом чи речами принесли ті бацили зі школи. Адже зараз в кожній школі є хворі. Наприклад однокласния моєї дочки була не вакцинована єдина в класі і захворіла на кір, то можливо і ми б захворіли якби не щеплені були.
Відповісти
Абсолютно підтримую акцію і право вільного вибору щодо щеплень.
Відповісти
Двинуті яжматері
Відповісти
Невакциновані діти відвідуючи громадські місця наражають на небезпеку не тільки себе, а і тих діток, що вакцинувалися.
Не хочеш робити щеплення дитині - будь готовий до домашнього навчання та ізоляції. Карну справу на тих батьків, що начиталися інтернету та без медичних причин відмовляються вакцинувати здорових дітей або підробляють довідки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні