Навесні планують випустити перший український електробайк

0
2
Навесні планують випустити перший український електробайк
Одеська компанія Geon спільно з київською Electromoto працюють над проектом першого українського електричного мотоцикла ScrAmper.

Запас ходу електробайка становитиме 140 кілометрів. Найближчим часом концепт хочуть запустити в серійне виробництво, - повідомляє 24 канал.

Розробник заявляє, що мотоцикл можна буде зарядити від побутової мережі, що займе 7,5-8 годин, а також на станціях заряду електричних автомобілів в режимі Mode 2 (3,5 години). ScrAmper може працювати у трьох режимах, що дозволяє користувачу самостійно розраховувати витрата акумулятора та вибирати параметри руху.

Щодо ціни на новенький електробайк ScrAmper, то її поки не оголошено. Реліз мотоцикла запланований на кінець березня.

У ролі базової моделі взято бензиновий GEON Scrambler 250. Творці заявляють, що електробайк абсолютно не поступається бензиновому "брату". Потужність силової установки 15 кіловатів (20,4 кінських сил для ДВС) дозволить розігнати мотоцикл до 120 км/год.

Варто додати, що команда інженерів вже понад 10 років розробляє мотоцикли для українського користувача. Команда постійно вдосконалює модельний ряд і покращує технології мото-інжинірингу.

GEON ScrAmper є першим подібним спільним проектом для партнерів. Надалі розробники планують зменшити час повного заряду до 1 години, адаптувавши байк до опції Fast Charger. У компанії висловили надію на те, що продукт матиме позитивний відгук на ринку. Там вже готуються до презентації електричного мотоцикла, яка пройде у Києві.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні