--> У Луцьку батьки наражають на небезпеку дітей, паркуючись біля школи. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку батьки наражають на небезпеку дітей, паркуючись біля школи. ВІДЕО

2
6
У Луцьку батьки наражають на небезпеку дітей, паркуючись біля школи. ВІДЕО
У Луцьку біля гімназії № 4 імені Модеста Левицького батьки школярів наражають дітей на небезпеку порушуючи правила дорожнього руху.

Про це у коментарі Суспільному розповіла патрульна Ольга Мацишина.

Вона говорить, що зупиняючи авто на пішохідному переході, або ближче десяти метрів до нього, – іншим учасникам дорожнього руху погіршується видимість. Напередодні двох порушників притягнули до відповідальності, передбачений штраф – 250 грн.

Уроки в луцькій гімназії № 4 розпочинаються о 8:30, з восьмої години тут – затори. Ставати ближче 10 метрів до пішохідного заборонено, бо це перешкоджає побачити перехід і пішоходів, що може за собою понести тяжкі наслідки, - каже патрульний Дмитро Хилюк.

«Там треба зробити заїзд, встановити світлофор і щось змінити, бо так не годиться, для водія дуже незручно: зупиняєшся біля пішохідного переходу, а тобі виписують штраф, бо треба стояти не ближче 10 метрів, треба щось змінювати», - говорить водій Роман Ябкович.

У директора гімназії Олександра Мишковця запитали: чи вживав він заходів для облаштування біля школи зони паркування автомобілів, коментувати педагог відмовився. Не прокоментувала ситуацію керівниця Департаменту освіти й науки Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

На Волині впродовж січня трапилося 15 наїздів на пішоходів. З них троє загинули, - каже патрульний поліцейський Ольга Мацишина. Напередодні двох порушників біля 4-ї гімназії притягнули до відповідальності, за це передбачений штраф – 250 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це директор школи має займатися облаштуванням парковки?!Знаєте ,якби міська влада займалася своїми прямими обов'язками то таких дурнуватих запитань директору школи не задавали,це не його справа.
Відповісти
До тієї школи можна заїхати з Коперника.Але ж баранам треба під самі двері.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні