Список обов'язкових аналізів для чоловіків

0
-4
Список обов'язкових аналізів для чоловіків
Чоловіки рідко стежать за своїм здоров'ям. Однак кожен чоловік повинен здавати певні аналізи, список склали медики.

Після 35 років чоловікові слід регулярно перевіряти рівень холестерину. За цим показником можна оцінити ризик розвитку серцево-судинних захворювань, - передає сайт "Nashamama.com".

Показники АСТ (аспартатамінотрансфераза) і АЛТ (аланінамінотрансфераза) свідчать про стан серця і печінки людини. Дані ферменти відповідають за обмін речовин. При їх дефіциті може спостерігатися процес руйнування тканин і органів. Тестостерон, мабуть, є одним з найважливіших елементів в чоловічому тілі.

А за допомогою рівня ПСА (простатичний специфічний антиген) можна оцінити ризик розвитку раку простати, що особливо важливо для чоловіків старших 40 років. У свою чергу, діагностувати рак кишечника, який розвивається, як і інші захворювання, можливо по крові в калі. Рекомендовано аналізувати кал, паралельно проводячи колоноскопію (показує патологічні зміни шлунково-кишкового тракту).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні