Прокурора засудили за секс із підозрюваними

0
-1
Прокурора засудили за секс із підозрюваними
У Польщі до 8 років позбавлення волі засудили прокурора, який в обмін на секс, пропонував жінкам закриття кримінальних справ проти них.

Про це передає польське видання Tvnwarszawa.

Зазначається, що розслідування тривало 9 років. У 2010 році одна із жінок поскаржилась на прокурора: під час розслідування справи щодо її спроби вкрасти речі із торгового центру, він наказав їй зняти увесь одяг і білизну, мовляв, для проведення «повного обшуку».

Прокурор також запропонував жінці допомогти закритті справи проти неї у обмін на інтимні стосунки. Поліція відреагувала на заяву жінки і влаштувала засідку: у кімнаті, де підозрюваний повинен був із нею зустрітися, встановили камери і мікрофони.

Коли жінка увійшла до кімнати, на неї вже чекав голий прокурор із пачкою презервативів у руках. Після жінки одразу до кімнати зайшли поліцейські, які його затримали.

Під час слідства з'ясували, що жертвами таких дій прокурора стали ще 19 жінок. Відповідно до рішення суду, прокурор проведе у в’язниці вісім років і заплатить 10 тис. злотих судових витрат. Після звільнення він ще 10 років не зможе працювати у прокуратурі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні