Працівники Луцького зоопарку звільняються через низькі зарплати

1
3
Працівники Луцького зоопарку звільняються через низькі зарплати
Із Луцького зоопарку через низькі зарплати звільняються годувальники тварин.

Про це йшлося 26 лютого під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ІА "Волинські новини".

Як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, до міськради звернулася директорка зоопарку Людмила Денисенко щодо фінансової підтримки установи, аби зберегти наявних працівників.

Зараз штат зоопарку нараховує 46 осіб, 17 із яких – годувальники.

"Годувальники отримують 4 тисячі гривень на руки… У нас в один день звільнилися чотири годувальники, якщо так піде й далі, не буде з ким відкривати сезон", – сказала Людмила Денисенко.

Вона зазначила, що змушена сама їздити на всі навчання, адже не має працівників, яких могла би делегувати.

Окрім того, директорка зоопарку зазначила, що в майбутньому установа планує збільшувати власні прибутки, аби платити працівникам більше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сумні новини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні