Лучанин побив жінку та вкрав з будинку 50 тисяч

0
5
Лучанин побив жінку та вкрав з будинку 50 тисяч
У Луцьку чоловік пограбував будинок.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 19 лютого, пише ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 7 жовтня минулого року близько 1.00 години обвинувачений через вікно проник у житловий будинок. Помітивши на ліжку господиню, яка спала, він скинув її на землю та затиснув рот рукою, аби вона не кричала та не видала його. Внаслідок удару жінка отримала тілесні ушкодження у виді садна на потиличній ділянці голови. Потому зловмисник відкрито заволодів грошима господині у сумі 50 тисяч 400 гривень.

У суді обвинувачений свою вину визнав та не оспорював фактичних обставин злочину.

Врахувавши, що чоловік раніше не був судимий та його активне сприяння у розкритті злочину, а також щире каяття, суд визнав його винним у злочині та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі. Однак на підставі ст.75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом двох років він не вчинить новий злочин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні